200 gyermekhez juttatuk el az Örömhírt a nyáron a Cigánymisszión keresztül

Az ősz, az iskolakezdés beköszöntével hálásan tekintünk vissza az idei vakációra is, amikor hatványozottan több időt tölthettünk a Cigánymisszióban is a jövő építésével, formálásával. A tanév folyamán szervezett vasárnapi iskolák, bibliakörök, iskolai baptista hittan, bibliaismeret mellett, nyáron lehetőségünk nyílt több helyen is a hátrányos helyzetű gyermekekre koncentrálnunk napközis és bentalvós gyermektáborok formájában.

Egyházunk Gyermekmissziója, Cigánymissziója, a Segítő Jelenlét Alapítvány, helyi gyülekezetek és egyéni vállalkozók, magánemberek adományainak köszönhetően hitet, reményt, szeretetet, teljes ellátást és sok-sok gondoskodást tudtunk nyújtani Vaján, Újlétán, Tuzséron, Tatárszentgyörgyön mintegy 200 gyermek számára, akik nagy híján vannak mindezeknek.

Hálásak vagyunk azért is, hogy az Eastern European Mission texasi székhelyű missziós szervezetnek köszönhetően a cigány gyülekezeteinken keresztül 200 Bibliát ajándékozhattunk a táborokban, bibliakörben résztvevő cigány gyermekek számára. A színes rajzokkal gazdagon illusztrált gyermek Biblia nagy kincs a szegénységben, mélyszegénységben élő gyermekek és családjaik számára.

Imádkozunk azért, hogy az elvetett magok jó földbe esve, gyümölcsöt is teremjenek, az evangélium reménységet, hitet, teljes változást hozzon Urunk eme drága teremtényeinek életébe!

Imádkozzunk azokért a testvérekért és szolgálatokért is, akikkel esetleg nincs közvetlen kapcsolatunk, de ő maguk is felvállalták a tragikus életkörülmények között élő családok megsegítését, elérését az evangéliummal! Jó az Úr, aki gondoskodik az övéiről!

Patkás Rita